Smartlog v3 » lockhartsa » FCM gør klar til storudsalg
Opret egen blog | Næste blog »

FCM gør klar til storudsalg

20. Dec 2012 12:16, Lockhartsa

FC Midtjylland ligger nummer otte i Superligaen efter et katastrofe-efterår, hvor holdet har været alt for svingende og tabt for mange kampe. I løbet af januar kan en række af efterårets bedste spillere være på vej væk.

Sylevster Igboun og Jesper Juelsgårds kontrakter udløber om henholdsvis   Canada Goose Ontario    et halvt og et helt år, og står først på affyringsrampen. FC Midtjylland lægger ikke skjul på, at klubben gerne sælger.

- Vi er jo i gang hele året. Vi er i løbende dialog med agenter og klubber, og sender hele tiden DVD'er ud til forskellige klubber, siger FCM-direktør Claus Steinlein til Herning Folkeblad.
Ingen erstatninger

De to er dog ikke de eneste, der kan være på vej væk. Også Mads Albæk og Erik Sviatchenko tiltrækker sig interesse fra udlandet, og FC Midtjylland sælger også dem, hvis de får muligheden.

- Kommer det rigtige bud, må vi finde en løsning. Sådan er vores forretningskoncept, og det har vi også lovet vore spillere, siger Claus Steinlein.

For godt en uge siden sagde Steinlein, at FC Midtjylland ikke kommer til at  Canada Goose Jakke    bruge penge på nye spillere i januar.Relaterede