Smartlog v3 » lockhartsa » Oplevelseskulturen rykker ud i skovene
Opret egen blog | Næste blog »

Oplevelseskulturen rykker ud i skovene

5. Jan 2013 09:45, Lockhartsa

Otte statsskove vil i løbet af i år blive inddelt i zoner for at tilgodese de mange forskellige behov, skovbrugerne har.

- Det er en ny udvikling, at man gerne vil have noget aktivitet og motion Canada Goose Jakke med ud i skoven, og det har helt sikkert en positiv effekt, når der opstilles faciliteter ude i skoven. Det er adventure-bølgen, der slår igennem, og jeg ser det som noget positivt. Jo flere der kan lokkes ud i skoven, jo bedre. Og der er plads i skoven til både den stille skovturssgæst og den mere aktive fritidsudøver, siger politisk konsulent hos Friluftsrådet Mette Bindessbøll Nørregaard til avisen.

Eva Skytte er naturvejleder og udviklingskonsulent hos Dansk Skovforening. Hun  Canada Goose Herre er ikke bange for skovene vil lide under sundhedsbølgen.

- Det der er særligt ved skoven i denne sammenhæng, er jo, at det er natur, og det er vigtigt at holde fast i, at det skal det fortsat være. I Kærehave Skov på Midtsjælland er det for eksempel lavet sådan, at der primært er installationer i den ene del af skoven - skoven kan sagtens både være et oplevelsesrum og traditionel Canada Goose Calgary  skov på samme tid, siger hun til Kristeligt Dagblad.
Relaterede